Zălăuanul Rareş Gramă a devenit campion naţional la box

Brăila a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat juniorilor, competiţie ce s-a desfăşurat la 13 categorii de greutate. La categoria 66 de kilograme a urcat în ring şi Rareş Gramă, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi antrenat de Adrian Popuţea. 16 sportivi au fost înscrişi la această categorie, pugilistul zălăuan fiind cap de serie. În primul meci, Gramă a învins un sportiv din Piteşti prin abandon în prima repriză, iar în sferturile de finală a învins un sportiv din Râmnicu Vâlcea, tot în prima repriză, decizia fiind: inferioritatea adversarului. Zălăuanul a întâlnit în semifinală un pugilist de la Olimpia Bucureşti, pe care l-a învins clar la puncte, iar în finala categoriei 66 de kilograme, Gramă a câştigat la puncte în faţa unui pugilist din Bacău, devenind astfel campion naţional.

În urma acestui rezultat, pugilistul pregătit de Adrian Popuţea a obţinut calificarea la Campionatul Balcanic, programat în perioada 18 – 26 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea. Obiectivul CSM Zalău la această competiţie este câştigarea unei medalii, la eveniment urmând să participe din partea clubului zălăuan şi Maria Szatmari, la categoria 60 de kilograme. Aproape 200 de sportivi au fost prezenţi la evenimentul de la Brăila, organizat de CSM Brăila în colaborare cu Federaţia Română de Box.

Rareş Gramă are la activ 28 de meciuri, obţinând 24 de victorii, 12 dintre ele fiind înainte de limită. Tot în acest an, Gramă a mai obţinut un bronz la Cupa României rezervată juniorilor.

One Thought to “Zălăuanul Rareş Gramă a devenit campion naţional la box”

  1. […] Brăila a fost gazda ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Box rezervat juniorilor, competiţie ce s-a desfăşurat la 13 categorii de greutate. La categoria 66 de kilograme a urcat în ring şi Rareş Gramă, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi antrenat de Adrian Popuţea. 16 sportivi au fost înscrişi la această categorie, pugilistul zălăuan fiind cap de serie. În primul meci, Gramă a învins un sportiv din Piteşti prin abandon în prima repriză, iar în sferturile de finală a învins un sportiv din Râmnicu Vâlcea, tot… Citeste mai mult […]

Leave a Comment